teknikjobb.se

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt sågverk i Kinnared. På såglinjen arbetar du med att köra linjen, övervaka och åtgärda störningar i timmer- och virkesflödet, kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning, rapportera underhållsbehov, utföra maskininställningar vid ändring av sågdimensioner samt utföra enklare förekommande reparationer och felsökningar.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en gymnasieutbildning gärna med teknisk eller skoglig bakgrund samt datavana. Som person är du flexibel och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta med olika typer av maskiner tillsammans med andra i ett arbetslag. Har du truckkort för motviktstruck samt hjullastare ses det som meriterande, dock inget krav. Det viktigaste är att du är praktiskt lagd, har god fysik och att du är social och trevlig.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, för närvarande 2-skift, tidig resp. sen vecka och med tillträde snarast. Placeringsort är Kinnared i Hylte kommun. Mer information om tjänsten lämnas av Arbetsledare Lars Carlsson på tel. 0345-58 58 24

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 29 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
I vår sågverksrörelse driver vi fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Derome se www.derome.se

Logga

Sågverksoperatör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-29

Ansök nu

Dela detta jobb