teknikjobb.se

RWS söker vaktmästare - nu förstärker vi fastighetsavdelningen

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

RWS söker vaktmästare - nu förstärker vi fastighetsavdelningen

Raoul Wallenbergskolorna växer år för år. I augusti startar vi två nya skolor – en högstadieskola i Solna och en förskola i Sigtuna. Detta innebär att vi i Mälardalen har 12 förskolor och grundskolor.

Inom RWS satsar vi hårt för att bedriva mycket god undervisning för eleverna. Vi utvecklar ständigt undervisningen både på bredden och på djupet. Alla barn och elever oavsett bakgrund och förutsättningar ska få en gedigen undervisning i förskolan och grundskolan. Väl fungerande och välhållna skollokaler är en ytterst viktig förutsättning för att RWS ska kunna ge barnen och eleverna en god start i livet.  För att rektorerna i våra skolor ska kunna lägga all tid på barnen, eleverna och medarbetarna har vi en ytterst effektiv och professionell fastighetsfunktion som på alla sätt ser till att skollokalerna stödjer den verksamhet som bedrivs.

Nu behöver vi förstärka vårt team på fastighetsavdelningen med ytterligare en vaktmästare med uppgift att vara ett stöd för rektorerna vad gäller förvaltning och utveckling av våra skollokaler. 

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge varje enskild elev bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad vaktmästare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av människor, inte minst barn och ungdomar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god förebild med stor ansvarskänsla. Du är lyhörd för verksamhetens behov och drivs av att ge hög service till skolverksamheterna. Du drivs av att hitta lösningar och förbättra arbetssätt och rutiner. I rollen som vaktmästare förväntas du vara strukturerad och självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du har lätt för att prioritera och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är en flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt både mot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete som vaktmästare. Meriterande är om du tidigare har arbetat som vaktmästare i skolsektorn.

Du ser det också som en spännande utmaning att tillsammans med vår fastighetsansvarige, rektorer och övriga medarbetare inom RWS förvalta och utveckla våra skollokaler till något alldeles speciellt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde i början av augusti 2021.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig?

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår fastighetsansvarige Loffe Tormér per email loffe.tormer@rws.se

 

Dela detta jobb

RWS söker vaktmästare - nu förstärker vi fastighetsavdelningen

Sorteco Limited