teknikjobb.se

Rulltrappstekniker till KONE, Göteborg

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-17

Ansök nu

Rulltrappstekniker till KONE, Göteborg

Vi söker nu en rulltrappstekniker till Göteborg. Hos oss arbetar du med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

OM ROLLEN

Som rulltrappstekniker blir du tilldelad ett eget arbetsområde, vilket gör att vi ställer höga krav på din sociala kompetens samt förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. I ditt arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av rulltrappor. Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

•Du har minst 2 års arbetserfarenhet

•Du har el-inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten.

•Du har god teknisk förståelse.

•B-körkort är ett krav för tjänsten.

•God färdighet i såväl det svenska som det engelska språket.

Som person är du serviceinriktad, självgående och målinriktad. Du planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull och organiserad person. Du samarbetar och kommunicerar på ett positivt och naturligt sätt med kunder och kollegor. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-12-17 Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Kenth Ericsson Tel. 0702611109.

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE får du möjligheten att jobba på ett stort globalt företag som är rankat av Forbes som ett av de 50 mest innovativa företagen i världen. I Sverige är vi ett av de ledande företagen inom rulltrappor och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. På KONE sätter vi högt värde på säkerhet, miljö och kvalitet och tror på att människor växer med frihet under ansvar.

#LI-SCA

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Read more on www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Rulltrappstekniker till KONE, Göteborg

Kone AB