teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

RPA-Konsult

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

RPA-Konsult

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges näst bästa bolag enligt Great Place to Work 2020. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub. 

Vårt mål är att vara den perfekta partnern för våra kunder i deras arbete med att få utväxling på värdet i deras data!

Du blir en del av ett team som brinner för RPA. Våra team arbetar agilt och självständigt och förbättrar ständigt både sin leverans och sätt att arbeta. Det betyder att du i din roll kommer behöva ha en vilja att ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Ledarskap, gruppdynamik och energi är kompetenser och områden vi prioriterar.  

Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder med att automatisera sina processer och rutiner med hjälp av RPA (Robotic Process Automation). 

Rollerna vi söker är:

  • RPA-utvecklare 

  • RPA-arkitekt

  • RPA-analytiker

UiPath är den primära plattformen vi jobbar med, men har du erfarenhet av andra RPA-verktyg är det också intressant. Vi söker primärt personer som har minst 1 års praktiskt erfarenhet av RPA, men har du erfarenhet av programmering och en stark vilja att bli bäst i klassen kan det funka också.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här. Läs mer om B3 Indes här.

 

Dela detta jobb

logga
RPA-Konsult

B3 Consulting Group