teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Rotage AB söker industripersonal

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Rotage AB söker industripersonal

Om företaget
Rotage AB är ett ledande legoföretag med en modern- och komplett maskinpark. De ligger i framkant inom detalj- och komponenttillverkning och erbjuder tjänster inom laserskärning, bockning, stansning och montering.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier industripersonal för uppdrag hos Rotage AB i Kvänum. Dina arbetsuppgifter kan komma att variera och innebära både montering och materialhantering på deras olika avdelningar.

Arbetet innebär 2-skift på vardagar och startdatum för tjänsten är v.33 eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta praktiskt, har ett intresse för industrin samt en vilja och ett driv till att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är ansvarsfull samt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Industrivana och/eller truckkort är mycket meriterande.

Om oss
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 – 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17 juli. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Rotage AB söker industripersonal

Premier Service AB