teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Rotage AB söker CNC-operatör

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Rotage AB söker CNC-operatör

Om företaget
Rotage AB är ett ledande legoföretag med en modern- och komplett maskinpark. De ligger i framkant inom detalj- och komponenttillverkning och erbjuder tjänster inom laserskärning, bockning, stansning och montering.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en CNC-operatör för uppdrag hos Rotage AB i Kvänum. Vi söker dig som har en positiv inställning, stort engagemang samt viljan till att utvecklas i ett företag med snabb utveckling! Som CNC-operatör på Rotage får du arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i CNC-maskiner. Visst förebyggande underhåll och programmering i Haas egna styrsystem kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift och starten för tjänsten är under v.33 eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har en verkstadsteknisk utbildning och gärna erfarenhet av skärande bearbetning. Vidare ser vi att du har viss kunskap i ritningsläsning och mätteknik då detta är en förutsättning för att kunna lyckas i arbetet. Som person är du noggrann och gillar ordning och reda. Du är en lagspelare som tycker det är lika självklart att hjälpa kollegor som att själv be om hjälp. Utmaningar är något som driver dig och du har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Har du truckkort A+B är detta mycket meriterande.

Om oss
Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 – 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Rotage AB söker CNC-operatör

Premier Service AB