teknikjobb.se

Rörmontör fartygsvarv

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Rörmontör fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Rekrytering
Företag: Stockholms reparationsvarv AB

Vi söker en till rörmontör som ingår i en arbetsgrupp och är underställd arbetsledaren. Du kommer att ingå i en erfaren och mycket kunnig grupp men ska även kunna utföra uppgifter utan handledare.

Du skall ha slutfört yrkesgymnasium eller motsvarande och ha någon erfarenhet, gärna från offshore, olja eller kärnkraftverk. Mycket vilja, inställning och gärna ett marint intresse.  Angeläget i den här tjänsten, är att du helt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ett krav är att du har B-körkort. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är punktlig, noggrann, har ett intresse för problemlösning och har eller skaffar ordnat boende i Stockholm.

Rollen som rörmontör erbjuder varierande arbetsuppgifter. De dagliga utmaningarna innefattar service, felsökning och reparationsarbeten på rör och plåt, i stål och rostfritt. Ett krav är att du i jiggar kan häfta ihop med svets, pinne, TIG, svetsmetoderna 111 och 141. Projekten innefattar även ombyggnad och nyinstallation av rör ombord på fartyg.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och mobiltelefon.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Urval sker löpande och erbjudande ges till de som är kvalificerade att få göra ett inledande arbetsprov.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare:

STOCKHOLMS REPARATIONSVARV AB

BECKHOLMEN

11521 STOCKHOLM

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Dela detta jobb

Rörmontör fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB