teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rörläggare till driftenheten på VA SYD

Ansök nu

Rörläggare till driftenheten på VA SYD

Söker du ett jobb där du kan vara stolt över att, tillsammans med dina kollegor, se till att vårt dricksvatten är gott och friskt? Då ska du läsa vidare!

Det här handlar jobbet om

VA SYD söker två Rörläggare till Driftenheten till Rörnätsavdelningen i Malmö. Med ett utökat uppdrag kommer du att ansvara tillsammans med dina kollegor för den löpande driften och underhållet av de allmänna vatten- och avloppsledningarna. Du kommer att spendera större delen av tiden ute på uppdrag i alla VA SYDs medlemskommuner (Burlöv, Eslöv, Lomma, Lund och Malmö).

Vi är noga med att arbetet sker med säkerhet och kvalitet. Exempel på arbetsuppgifter som ingår är;

 • Vattenmätarbyte hos kunder

 • Provtagning av vatten- och avloppsledningar

 • Läcksökning på dricksvattennätet

 • Tillsyn och underhåll av VA-nätet

 • Spårning i nätet till recipient (tex damm, dike) eller pumpstation

 • Sanering av brunnar, leding och mark efter olyckor

 • Uppströmsarbete

Vi ansvarar också för akuta insatser i samband med miljöutsläpp som berör dagvatten- och/eller spillvattensystemen.

Vi erbjuder

Här ges du ett omväxlande arbete där du får ta mycket eget ansvar. På driftenheten arbetar ett 30-tal medarbetare i ett nära samarbete. Utöver Rörläggare samarbetar du även med Spol- och Filmbilsförare, Teamledare samt Arbetsledare och Enhetschef. Vi har fast arbetstid 7.00 – 16:00. Beredskap kan komma att ingå i din tjänst framöver.

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Vi ställer upp för varandra och uppskattar gemenskapen på arbetsplatsen. En bra balans mellan arbete och fritid är också något vi är måna om. Arbetsplatsen har ett uppskattat gym att använda före eller efter arbetstid samt under en friskvårdstimme i veckan.

Vem är du?

För att trivas som rörläggare på Driftenheten bör du ha ett stort intresse för utvecklas och anamma utmaningar framför allt inom teknik. Erfarenhet inom branschen är positivt men viktigast är att du har en vilja och ett engagemang att lära dig jobbet. Förmåga att kunna samarbeta och kunna uppfylla interna och externa kundförväntningar är också viktig eftersom du har mycket kundkontakt i jobbet. Vi söker dig som står bakom vår miljöidentitet och kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

 • Svenskt medborgarskap (tjänsterna är säkerhetsklassade, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)

 • B-körkort

 • Gymnasieexamen, gärna inom bygg och anläggning, VVS eller liknande

 • Datorvana (eftersom vi arbetar med digital rapportering)

 • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet inom VA-drift samt C och BE-körkort eller Yrkeskompetensbevis (YKB) för lastbil.

Ansökan

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt
Frågor om tjänsten: Arbetsledare VA SYD, Johan Fraenell, 040-635 01 97

Rekryteringsansvarig: Chefspoolen, Sofie von Homeyer, 0709-24 87 98


Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

 • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030

 • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025

 • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025

 • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025

 • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030

 • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025 

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

 

 

 

Dela detta jobb

Rörläggare till driftenheten på VA SYD

VA SYD