teknikjobb.se

Rörläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Rörläggare

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett omväxlande arbete med stort ansvarstagande? Trivs du med ett arbete ute i friska luften? Då är rörläggarjobbet hos oss ett jobb för dig!

Som rörläggare på Ledningsnät är du en del av hela processen från planering till utförande. Verksamheten omfattar hela kommunen och vissa projekt är kortare andra löper över en längre tid. Du arbetar i lag tillsammans med ytterligare en rörläggare och en grävmaskinist. Du kommer ställas inför situationer där du får använda din kreativitet och vi sätter stort värde på din problemlösningsförmåga. I arbetet ingår reparation och underhållsarbete och förnyelsearbeten på vatten- och avloppsrörnätet med tillhörande anläggningar.

Beredskapstjänstgöring kan på sikt komma att ingå i tjänsten.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som rörläggare på Kretslopp och vatten? Klicka på länken så får du vet mer! https://www.goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a201810221372268

Kvalifikationer

Då vi arbetar i en händelsestyrd verksamhet behöver du ha lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du har en stark servicekänsla och trivs med att utmana och utveckla dina kollegor för att tillsammans kunna nå våra mål. Du är ansvarstagande och engagerad. Som rörläggare hos oss kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt både gentemot kollegor men också brukare och kunder i staden.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inriktning bygg och anläggning eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande med erfarenhet inom Rörläggeri, anläggningsarbete eller VVS

Vi ställer krav på B-körkort. C-körkort och förarbevis på grävmaskin är meriterande.

Urvalet kommer ske löpande så tveka inte att söka.

Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Efter överenskommelse

Kontaktpersoner
Johan Hultén
Enhetschef
Telefon: 031 - 368 72 71

Fackliga företrädare
Sandy Westergren
Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60

Dela detta jobb

Rörläggare

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad