teknikjobb.se

Logga

Rörkonstruktör - Norrköping

Företag Pöyry
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Rörkonstruktör - Norrköping

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering.
Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Pöyry är det första konsultforetaget i Sverige som anslutit sig till Regeringens initiativ Fossilfritt Sverige. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss att nå målet om ett Sverige helt fritt från fossila bränslen år 2045.

På Anläggningsavdelningen i Norrköping & Stockholm arbetar 15 kollegor. Huvudverksamheten finns i centrala Norrköping men vi har även verksamhet på Stockholmskontoret. Gruppen består av kompetenta kollegor av varierande ålder, kön och erfarenhetsnivå. Rörprojektering utgör huvuddelen av arbetet och vi arbetar i såväl mindre uppdrag som i större multidisciplinära projekt. I de större projekten sammarbetar vi med andra avdelningar inom Pöyry Sverige för att kunna täcka in kundens alla behov. Avdelningens kunder finns främst inom process- och energibranschen. Nu söker vi rörkonstruktörer, gärna med tidigare erfarenhet av konsultarbete.

Om tjänsten 
Som rörprojektör hos Pöyry i Norrköping erbjuds du ett utmanande och omväxlande arbete. Du arbetar i varierade uppdrag såväl självständigt som i grupp med andra kollegor. Du konstruerar rör i något av våra 3D-verktyg och arbetar även med layoutarbete.  Din roll i projekten varierar beroende på dess storlek. I de mindre leder du själv projektet och driver arbetet framåt. I multidisciplinära projekt är du istället projektdeltagare. Genom dina kundkontakter skaffar du till viss del egna uppdrag.

Arbetet sker i huvudsak från det egna kontoret men det förekommer att arbete sker på plats hos kund. Som en naturlig del i detta kan det förekomma en del resor inom Sverige.

Beroende på din erfarenhet kan du på sikt komma att ta rollen som disciplinledare inom ditt kompetensområde.

Din profil 
För att lyckas i rollen som rörkonstruktör på Pöyry ser vi att du är utåtriktad och har en god kundförståelse. Det är viktigt att du har ett eget driv och förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du bör även vara en person som ser till att saker händer och som ständigt strävar efter att förbättra dina kunskaper inom yrkesrollen.

Erfarenhet: Vi söker dig som har erfarenhet från tjänst som rörkonstruktör. Meriterande är om du har erfarenhet från industriuppdrag, gärna inom massa- och pappersindustrin.

Utbildning: Högskoleingenjör eller motsvarande kunskaper förvärvade genom praktisk erfarenhet.

Övrigt: Du bör ha goda kunskaper i PDMS eller något annat 3D-program, ha B-körkort samt ha förmågan att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska - både i tal och i skrift. 

Ansökan 
För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Frössling Älveroth, avdelningschef; asa.frossling-alveroth@poyry.com 

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Rörkonstruktör - Norrköping

Pöyry