teknikjobb.se

Vi på Rörjouren expanderar och söker nu en utbildad VVS-montör/Rörmokare till vårt team i Stockholms län. Är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som vill utvecklas och arbeta på en utmanande och berikande arbetsplats?

Då bör du söka jobbet hos oss på Rörjouren.

Arbetet innebär att du kommer arbeta med VVS-installationer, dragning av rörledningar samt rörmokar relaterade uppgifter. Vi erbjuder dig en varierande och rolig arbetsplats, där ingen dag ser ut som en annan

Vi erbjuder tillgång till firmabil och det är ett krav att du har B-körkort. Arbetet innebär fast anställning, bra lön, med arbetstid fram till 16 och viss schemalagd jour.

Om dig som person
Vi ser att du som person är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Dessutom ser vi att du ska vara problemlösande och kreativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att vara lämplig för denna tjänst skall du:

  • VVS-Utbildad med goda referenser
  • Ha minst 3 års relevant branscherfarenhet
  • Vara ansvarsfull, noggrann och självgående
  • Ha hög arbetsmoral
  • Serviceorienterad och trevlig
  • B-körkort

Om oss
Vårt huvudkontor ligger i Farsta och vi arbetar med alla typer av rörarbeten, VVS-installationer, rörinspektioner och läckagesökningar. Vi arbetar också med dränering och markarbeten då så det är ett plus om du har kunskaper inom dessa områden.

Rörjouren söker erfaren VVS Montör/Rörmokare

Företag Rörjouren
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb