teknikjobb.se

 

Vi söker en rörmokare med ambitioner att utvecklas!
Vaxholmsvärmeservice är det självklara valet på Vaxholm. Den nya ledningen vill nu satsa stort på en ännu högre kundservice samt växa så vi kan hjälpa flera då vi idag är överbokade. Vi söker därför minst en till "röris" och en VVS-montör.

Arbetsuppgifter
I rollen som rörinstallatör arbetar du självständigt med utifrån olika uppdrag eller fasta serviceavtal. Alla delar av yrket ingår med stor variation. Vi utgår från Vaxholm med omnejd då de flesta uppdrag är på Vaxholm. Man får sina uppdrag via hantverkarappen och är ansvarig för planering samt utförande enligt arbetsorder. Det finns stora möjligheter att vidareutbilda sig till värmetekniker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Du är certifierad rörinstallarör
  • Du har erfarenhet av kundbemötande
  • Du talar och skriver på svenska
  • B-körkort

Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och trivs när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt ök
Plats: Vaxholm
Lön: Individuell

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att ringa Leo Kluge, 0702998202

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Rörinstallatör / rörmokare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb