teknikjobb.se

RÖRINSPEKTÖR MARK GÖTEBORG

Ort
Utgår

2020-04-27

Ansök nu

RÖRINSPEKTÖR MARK GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB är etablerat i Göteborg/Kungsbacka. Vi har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker rörinspektör mark till vår filial.

Utbildning/Erfarenhet

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Då orderingången är god söker vi nu rörinspektörer mark till Göteborg!

Personliga egenskaper
- Du är en erfaren rörinspektör som har certifiering enligt STVF (P-93).

- Vi vill att du har erfarenhet från rörinspektion mark och spolerfarenhet.

- Du driver oftast dina egna projekt och har lätt att bygga upp kundrelationer.

- Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som rörinspektör, i olika arbetsmiljöer. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. 

Arbetstid
Tillsvidare, heltid 07:00-16:00
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

Malin Englund

Arbetsledare industriservice Göteborg/Kungsbacka

  
Tel  010 - 143 05 03
malin.englund@relita.se

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

RÖRINSPEKTÖR MARK GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB