teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Robotsvetsare till Laserkraft

Ansök nu

Robotsvetsare till Laserkraft

Laserkraft är experter på laserskärning, bockning, svetsning och maskinbearbetning i fleroperationsmaskiner och fleroperationsfräsar. Räkna med Laserkraft när du behöver kvalificerad tunnplåtsbearbetning upp till 25 mm. Laserkrafts kunder återfinns bland industriföretag med höga krav inom fordonsindustrin (även tunga fordon), energisektorn och tillverkare av maskinutrustning.

Laserkraft finns i Bredaryd utanför Värnamo. Därifrån skickas exakta leveranser av komplexa, bearbetade produkter direkt till Laserkrafts kunders produktionsanläggningar.

Sedan 2014 är Laserkraft delägare i Eurosvit i Slovakien med samma inriktning som Laserkraft; laserskärning, plåtbearbetning och maskinbearbetning. Se www.eurosvit.com.

Om tjänsten

Du kommer att börja som inhyrd konsult via Montico med goda chanser för övergång till kund.

Arbetsbeskrivning

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att övervaka samt justera svetsrobotar utav märket Yaskawa, arbeta självständigt med avsyning av detaljer samt göra kontrollmätningar. Du arbetar utifrån strikta kvalitetskrav och behöver kunna bedöma kvalitet på svetsar. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av robotsvets eller har svetsat manuellt sedan tidigare. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten. Vidare tror vi att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Då programmering och ställ av maskin förekommer i tjänsten, ser vi erfarenhet av detta som en stor fördel. Meriterande med truckkort. Körkort och bil är ett krav.

Du är en kvalitetsmedveten person som tycker om att lära dig nya saker. Du som person bör även ha ett öga för detaljer, vara lösningsorienterad och inte ha några problem med att arbeta självständigt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Robotsvetsare till Laserkraft

Montico AB