teknikjobb.se

Robotprogrammerare till stort företag i Umeå!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Robotprogrammerare till stort företag i Umeå!

Vill du utvecklas i ett företag vars idé är att skapa hållbara teknik- och designlösningar utifrån kundernas behov? Du blir en del av ett kompetent team som samlar sina förmågor för att på bästa sätt matcha kundens behov. Vi söker nu en robotprogrammerare som drivs av att arbeta affärsmässigt och har viljan att hela tiden bli bättre. Tveka inte att ansöka redan idag, urvalet sker löpande!

Om tjänsten
I din roll som robotprogrammerare kommer du att arbeta på ett ingenjörs- och konsultföretag i Umeå. I ditt team kommer du att få arbeta i en grupp på 15 personer där din nyfikenhet och dina idéer uppskattas och där ditt driv kommer att premieras. Det finns tydliga karriärvägar på företaget och när du börjar kommer du att tilldelas en mentor för att redan från start få rätt förutsättningar för att växa i din roll.

Du erbjuds

 • En chans att arbeta med en variation av kunder och uppdrag i olika branscher

 • En arbetsplats med fokus på gemenskap och teamwork

 • Stort eget ansvar med en chef som följer upp din utveckling löpande genom personliga möten

 • En framtida arbetsplats som ofta styr ihop olika idrottsaktiviteter, både deltagande i större lopp och aktiviteter.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Företagets intention är att överrekrytera dig på sikt så länge alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter
Som robotprogrammerare är du med i stora delar av processen mot kund, från koncept till färdig produkt. Du kommer arbeta nära konstruktören och lägger in 3D-modeller i RobotStudio. I din roll arbetar du framförallt ute hos kunder. Du gör en del jobb offline, men huvudsakligen är du på plats hos företagets kunder och testar det du programmerat. Du arbetar bland annat i verktygen RobotStudio, Catia, Solid Works och AutoCad.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

 • Robotprogrammering

 • Installation

 • Idrifttagning

Det ingår resor i tjänsten.

Vi söker dig som
Utbildning i Automation eller motsvarande utbildning inom området. Alternativt att du har arbetat med automation. Eftersom att du kommer arbeta nära konstruktörer ser vi det som mycket positivt att du kan läsa CAD-ritningar, så se till att tydligt skriva ut i din ansökan om du kan detta och övriga program vi ser som meriterande för tjänsten.

 • B-körkort

 • Erfarenhet av RobotStudio är meriterande

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Samarbetsförmåga

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Robotprogrammerare till stort företag i Umeå!

Academic Work