teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reservdelspersonal till Norrlands Bil Luleå

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Reservdelspersonal till Norrlands Bil Luleå

Vi söker nu en reservdelsperson med sinne för struktur och service till vår anläggning på Banvägen i Luleå. Har du erfarenhet av försäljning och tycker om att ge förstklassigt bemötande till kunden? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten

En viktig länk i vår serviceprocess är hantering av reservdelar. Som reservdelspersonal förser du både verkstad och externa kunder med rätt reservdelar. Du kommer ingå i ett tight team med sex kollegor där gruppen präglas av arbetsglädje och stor kompetens inom området. Du får en introduktion genom att gå parallellt med dina kollegor, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet.

I tjänsten kommer du att jobba nära våra tekniker och ansvara för att rätt delar finns vid rätt tid och på rätt plats, du blir en viktig del i kundens upplevelse av oss som deras märkesverkstad.

I tjänsten ingår även godshantering i form av bland annat mottagande och kontroll av leveranser, uppackning och returhantering samt butiksförsäljning och kundservice över telefon. Arbetet sker mot uppsatta mål där eget driv och engagemang är av största vikt.

Vem är du?

För att passa som reservdelspersonal är du

  • ordningsam

  • positiv

  • har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroendefulla, långvariga relationer

Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning samt lager eller butik samt har kunskap och intresse av bilar.

Vi söker dig som delar våra värderingar som är: kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten kontakta Reservdelschef Jens Åström på tel.nr: 0920- 242208

Sänd in CV och personligt brev där du beskriver varför du passar i tjänsten som reservdelsperson till rekrytering@norrlandsbil.se. Vi har för närvarande flera tjänster tillgängliga i Luleå så det är viktigt att du märker ditt mail med “Reservdelspersonal Luleå”.

Sista ansökningsdag är 2/6. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen in med din ansökan!

Inför rekryteringen har Norrlands Bil tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbilar, tunga fordon, fastigheter samt administration/finans. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se

 

 

 

Dela detta jobb

Reservdelspersonal till Norrlands Bil Luleå

Norrlands Bil