teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reservdelspersonal Gällivare

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Reservdelspersonal Gällivare

Inför sommaren söker vi nu en driven reservdelsperson som kan kliva in och stötta verksamheten i Gällivare. Har du ett intresse av fordon och teknik och trivs med att möta kunder? Då kan detta vara en passande tjänst för dig!  

Om tjänsten

En viktig länk i vår serviceprocess är hanteringen av reservdelar. I rollen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker samt att hjälpa externa kunder och sälja reservdelar. I jobbet ingår även administrativa uppgifter som inventering och fakturering. Du kommer att ha gott stöd i form av servicechef och reservdelschef på plats under ditt vikariat och därmed goda förutsättningar att lära dig och utvecklas i rollen.

Kvalifikationer

För att passa i den här rollen tror vi att du stämmer överens med någon av nedanstående punkter

  • intresse av fordon

  • erfarenhet av lagerarbete eller försäljning är meriterande

  • tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden

  • god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik

Vem är du?

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa som reservdelspersonal är du ordningsam, positiv och har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroendefulla, långvariga relationer. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Tillsammans hittar vi datum som fungerar för båda parter men vi ser gärna att du är tillgänglig mellan 30/5-31/8 2022.

För frågor kontakta Servicechef Mary-Sissel Eilertsen på telefonnr 0970-73361

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se senast den 24/4, märk ditt mail med “Reservdelspersonal Gällivare”.  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se

Dela detta jobb

Reservdelspersonal Gällivare

Norrlands Bil