teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Reservdelsman

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Reservdelsman

Om dig
Vi söker dig som är en lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Du har en positiv inställning, skapar arbetsglädje och tycker om att ha många kontaktytor. Andra förutsättningar för att trivas i rollen är att vara flexibel och lösningsorienterad då det kan hända mycket under en arbetsdag. 

Du har ambitioner och ett genuint intresse för motorbranschen. Har du en fordonsteknisk utbildning eller tidigare jobbat med reservdelar är det mycket meriterande. Du ska vara van vid att arbeta med dator och om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Kobra är även det meriterande. 

Om rollen
I rollen som reservdelsman kommer du att arbeta med reservdelar i vår verkstad på Österängen. Rollen är omväxlande och du kommer främst att arbeta med lagervård samt med att se till att mekanikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Som reservdelsman ansvarar du för att beställa produkter i rätt tid och för att ta emot och packa upp gods. Du kommer arbeta som en länk mellan verkstaden och kundmottagningen, vilket gör att du får en otrolig viktig roll hos oss. I rollen ingår även en del kontakt med återförsäljare, leverantörer och kunder.

Tjänsten är heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning.

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Holmgrens Bil erbjuder en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Vi är även anslutna till kollektivavtal och som anställd kan du därför känna dig trygg!

Ansökan
Ansök senast 15 augusti 2022.  För mer information om tjänsten kontakta servicechef Mohamed Tatari, 036-39 58 63.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Reservdelsman

Holmgrens Bil AB