teknikjobb.se

Vi söker dig som är en erfaren mekaniker med ett brinnande intresse för att arbeta praktiskt och noggrant. Du har ett stort intresse för mekanik och ett öga för tung lyft och hantering.

Du ska tillsammans med dina medarbetare driva montagearbeten ute hos kund på vattenkraftverken. I arbetet ingår mekanisk installation av tyngre detaljer som hydraulaggregat och hydraulcylindrar. Därav söker vi dig som har bra erfarenhet inom tung lyft och hantering där säkerhetstänk är en viktig faktor.

Vidare har du har lätt att förstå teknik, du är fysiskt stark och räds inte av att klättra i ställningar eller att ta i det lilla extra när det behövs. Du är en glad och positiv person som har det lätt att arbeta i grupp.

Då största delen av våra montage sker ute på kraftverken söker Mobin personal som är villig att resa och arbeta på annan ort. Arbetet omfattar ca 80% ute på kraftverken och 20% verkstadsarbete. Arbetet utgår från verkstaden som är belägen i Kvarnsveden, Borlänge.

Gå gärna in på vår hemsida och kolla på filmen som finns där. Det är en bra beskrivning om hur och vad vi arbetar med.

www.mobin.se

Vill du ha ett varierande och roligt arbete där den ena dagen inte är den andra lik, Sök hit!

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som resemontör, Tunga lyft, Rörbockning, Ritningsläsning, Svetskunskaper, Heta arbeten, C-kort, Vatten ESA, Hjullastarkort, Krankort, Hydraulik, Truckkort, Svarvning, Elkunskap, Ställningsutbildning.

B-körkort är ett krav.

Arbetstider:
Verkstad: Mån-Fre, ledig lör-sön

Arbete 20-75 mil från Borlänge: Arbete 7 dagar, ledig 7 dagar

Arbete 75 mil+ från Borlänge: Arbete 10 dagar, ledig 11 dagar

Arbetstid/omfattning:
Provanställning i 8 månader som sedan övergår till tillsvidareanställning.

All rekrytering sker löpande och vill därför ha din ansökan snarast.

 

Resande Mekaniker ute på vattenkraftverk

Ansök nu

Dela detta jobb