teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reparatör till Mölndal

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2021-12-20

Ansök nu

Reparatör till Mölndal

Trots ett mycket gott underhållsarbete måste en hiss ibland repareras !

Som Reparatör kommer du i huvudsak jobba med reparationer och renovering av hissar i vår västra region i Sverige, där du kommer ingå i ett team som stöttar Serviceteamen i distrikten med avhjälpande, förebyggande och förbättrande rep jobb inom mekaniska, elektriska och hydrauliska system. Arbetsuppgifterna omfattar främst felsökning, reparation och byte av mekaniska komponenter, metallbearbetning.  

Större delen av våra reparationsjobb sker vid stopp och du måste därför under tidspress kunna hitta lösningar på rep jobben som ska utföras utan att du blir stresspåverkad. Som Reparatör jobbar du nära kunden samt teamet och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt.

Vi vill att du har mycket bred teknisk kunskap, erfarenhet av liknande arbete mer än 5 år, kommer du från hissbranschen ses det som mycket meriterande. Du måste kunna jobba självständigt ute på jobben har stora kunskaper av reparationsarbete inom el och mekanik, allt från större konstruktioner till mindre komponenter, du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i.

Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. B-körkort, Svenska i tal och skrift är ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Arbetet är fysiskt krävande

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen. Beredskap ingår i tjänsten. Resor i tjänsten.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-12-20. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Christian Lindgren  eller Rekryteringsspecialist072-885 00 41 Lena Sjö, 010 – 218 40 30

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Reparatör till Mölndal

KONE AB