teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som laddbilsreparatör arbetar du i ett tight och samarbetsinriktat arbetslag med ansvar för det förebyggande och akut avhjälpande underhållet på Laddningens samtliga arbetsfordon, såsom rasladdningsbilar och tunneldrivningsbilar. Det primära arbetet utförs i Laddningens verkstad på nivå 1070 under jord.

Arbetet präglas av metodiskt och systematiskt arbete med riktlinjer från våra egenutvecklade utbildningsinsatser. Kalibrering och justering av sprängämnespumpar är exempel på de unika arbetsuppgifter som arbetet erbjuder. Tjänsten innebär genom dess arbetsuppgifter en nyckelroll för gruvans produktion och därmed efterfrågas god mekanisk kompetens, noggrannhet samt ansvarstagande.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från att arbeta med fordonstekniskt underhåll, eller motsvarande utbildning. Underjordserfarenhet är meriterande. För att du ska passa för tjänsten på Laddningen ska du ha ett högt säkerhetstänk och ansvarstagande för dina kollegor. Du är en person som gillar att arbeta, och samarbeta, systematiskt med noggrannhet och precision.

Godkända slutbetyg från gymnasiet samt B-körkort är grundkrav för alla tjänster på LKAB.

Övrig information

Skiftgång: K3 (Fm, Em, Ledigvecka)
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Välkommen in med CV och personligt brev senast 13 december 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Hans Andersson 0980-72621.

Reparatör till laddbilsunderhåll

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb