teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker reparatör till Mediaavdelning i Svappavaara ,som vill utveckla vår verksamhet och förändra till det bättre. 

Som reparatör kommer du arbeta med: 
• Reparationer av anläggningar inom VVS
• Ombyggnationer i spännande miljöer
• Service inom VVS
• Pannunderhåll
• Drift av vattenuppfordring gruvor, drift av dammar, felsökningar och åtgärdsförslag

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill utveckla och sträva mot förändring till det bättre. Vi ser gärna en framtida medarbetare som är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. 

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, gärna med erfarenhet av gruv- eller anläggningsbranschen. Tjänsten kräver B-körkort. 

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftgång med beredskap, stationeringsort Svappavaara. 

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31 mars 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Allan Eriksson 0980-713 44. 

Facklig kontakt: 
IF Metall Gruv 135:an – Pentti Rahkonen, 0980-64902

Reparatör Svappavaara Driftservice

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb