teknikjobb.se

loga

Reparatör

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Reparatör

Reparatör till Riksbyggen Uppsala.

Till Riksbyggen i Uppsala söker vi en kundorienterad reparatör som vill ansvara för reparation och löpande underhåll i våra kunders fastigheter.

Arbetsuppgifter:

Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning. Samt på beställning utför installation och reparation av vitvaror.                  

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. Du kommer att ingå i ett driftteam på 7-8 personer som dina närmsta kollegor. I ditt dagliga arbete ingår även att medverka vid: 

 Sedvanligt underhåll efter felanmälan och beställning, felsökning tvättmaskiner, snickerier, elreparationer, även mindre målningsarbeten. - och bistå med förslag till planerat underhåll.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att proaktivt möta våra kunders behov. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktigt hållbar miljö att bo och arbeta i. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Vi söker dig med fastighetsteknikerutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande kompetens inom Snickeri/Drift/Elektriker samt Måleri.

Meriterande med Snickeri/Smed kundskaper eller motsvarande erfarenhet. Du har god förmåga att arbeta administrativt och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

God datorkompetens är en nödvändighet då exempelvis all hantering av arbetsorder är datoriserad. 

Tjänsten är placerad i Uppsala samt kräver körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot din ansökan som du skickar till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka din ansökan redan idag dock senast: 2019-12-31. 

Ansvarig för rekryteringen är gruppchef energi/drift Mikael Wallin, tel 018-480 88 75 alt mikael.wallin@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Reparatör

Riksbyggen