teknikjobb.se

loga

Reparatör

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Reparatör

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi har förvaltar ca 200 bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm och behöver förstärka med kompetens inom fastighetsskötsel.

Riksbyggen söker en reparatör till Stockholm.

Vad ska du göra?
Du kommer att arbeta med inre skötsel hos bostadsrättsföreningar i centrala Stockholm samt söderort. Du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen gällande kundernas lokalvård och yttre skötsel. I arbetsuppgifterna ingår tillsyn och skötsel samt avhjälpande underhåll i form av fastighetsreparationer i både bostäder och föreningens allmänna utrymmen. Du har dagliga kontakter med kunder, boende och styrelseledamöter. Du ansvarar för att göra inköp av material som behövs till dina reparationer samt även beställa in underentreprenörer vid behov. Du ansvarar för att ta hand om de maskiner och handverktyg som du använder i ert team och att hålla en daglig kontakt med dina kollegor gällande arbetsplanering.

Under vintersäsong så ingår det även snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), fastighetsunderhåll efter felanmälan och att vara behjälplig med rondering in- och utvändigt.

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du
förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara med lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken samt kunskaper i traktorkörning.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B- körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-09-30. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta arbetsledare Tohir Hasanov, tohir.hasanov@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Reparatör

Riksbyggen