teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.
Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Inom kommunens tekniska verksamhet jobbar ett 60-tal medarbetare inom fyra enheter; gata/park, VA och avfall. Vårt arbetsområde är hela kommunen och vi svarar för några av samhällets mest grundläggande funktioner. Verksamheten är indelad i fyra enheter vilka samarbetar med varandra i den dagliga driften. Enheterna stöds av ett antal ingenjörer, utredare och handläggare.

Nu söker vi en medarbetare till återvinningscentralerna i Sollefteås västra område; Junsele, Ramsele och Näsåker som vill arbeta hos oss under vår- & sommarsäsongen, välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som renhållningsarbetare arbetar du i huvudsak på återvinningscentralerna i Junsele och Ramsele, vilken som blir stationeringsort bestäms enligt överenskommelse. Du kommer även att arbeta på miljöstationen i Näsåker. Du kommer främst att arbeta med sorterings- och miljöinformation mot kunder på återvinningscentralerna (rampen).

I arbetsuppgifterna ingår att:

- Ta emot och hjälpa kunder med sortering av avfall på återvinningscentralerna
- Informera kunder gällande återvinningscentralernas riktlinjer
- Se till att avfall sorteras rätt, samt hantera farligt avfall
- Hålla ordning och rent på anläggningarna
- Hålla reda på när avfall behöver hämtas
- Löpande arbete med drift, skötsel, och underhåll på anläggningarna

Största delen av tjänsten innebär utomhusarbete och helg- och kvällsarbete förekommer.
Arbetstider:
Måndag & torsdag: 11-19
Tisdag, onsdag & fredag: 7-16

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, har miljöintresse, har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. För att trivas hos oss ska du vara utåtriktad, uppskatta ett rörligt arbete utomhus och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Kundkontakter tillhör den största delen av det dagliga arbetet och som renhållningsarbetare har du en viktig uppgift då du är ett av kommunens ansikten utåt. Gott bemötande är därför mycket viktigt.

Du och din kollega som arbetar inom västra-området arbetar tillsammans under större delen av perioden, men det förekommer också ensamarbete. Det är därför viktigt att du har förmåga att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt att du uppskattar och bidrar till ett gott samarbete. Vi ser också att du har en god social förmåga och har lätt för att kommunicera med andra, både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Krav för tjänsten är lämplig gymnasieutbildning samt grundläggande datakunskaper. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och utbildning i hantering av farligt avfall. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. Har du även förarbevis för hjullastare är det önskvärt, men inte ett krav.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Renhållningsarbetare för vikariat till Västra-området

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb