teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Reliningstekniker sökes till Proline Väst AB i Lidköping

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Reliningstekniker sökes till Proline Väst AB i Lidköping

Om företaget
Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.

Går du i tankar att byta yrkesbana eller är arbetssökande och söker ett omväxlande, roligt och välbetalt arbete? Nu växlar Proline Väst AB upp och söker förstärkning till sin filial i Lidköping.

Dina arbetsuppgifter
Som Reliningstekniker på Proline arbetar du tillsammans med en kollega med rörrenoveringar på både mindre som större projekt. Du startar med att få en gedigen introduktion av dina kollegor för att sedan lära dig yrket löpande under tiden du arbetar med dina kollegor. Läs mer om yrket och Proline Väst AB på https://proline-group.com/sv

Vi erbjuder dig avtalsenlig lön under utbildningstiden (Learning by doing) samt tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning, för rätt person.

Arbetstid
Du arbetar i huvudsak 4 dagar i veckan, måndag till torsdag 07:00-18:00.

Arbetet sker i Lidköping med omnejd men det förekommer resor med enstaka- och veckoövernattningar på hotell. Du reser med företagsbil.

Din profil
Är du händig och gillar arbeta med händerna och besitter nedanstående egenskaper då är denna tjänst rätt för dig.
• Arbetsvillig
• Lagspelare
• Metodisk
• Serviceminded då du träffar en hel del kunder i ditt arbete både privata så som kollegor inom branschen.
• Gott humör
• Svenska i tal och skrift

Krav: B-körkort

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Jimmy Harryson 0500–417963 eller skicka ett mail, jimmy.harryson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 20 september 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Dela detta jobb

logga
Reliningstekniker sökes till Proline Väst AB i Lidköping

Premier Service AB