teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reliningstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Reliningstekniker

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, praktiskt lagd och som vill arbeta som tekniker hos oss. 
 

Om MCM relining
MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd. 
 

Arbetsuppgifter 
Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter genom relining. Vi arbetar med två metoder för relining; flexibelt foder, (strumpmetoden) och sprutmetoden. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem. 
 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta under eget ansvar 
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift 
• Kan arbeta (och bo) på annan ort i veckorna 
• Har B-körkort 
• Är social och trivs med att ha kundkontakt 

Om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, och särskilt inom relining, är det mycket meriterande, men det är inte ett absolut krav. För rätt person erbjuder vi internutbildning inom relining och vi lägger stor vikt vid att du har rätt inställning och servicekänsla. En förutsättning är också att du vid behov har möjlighet att jobba på annan ort då våra kunder finns i hela södra Sverige. Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ronnie@mcmab.se. 
 

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan knapp. 
Sista ansökningsdatum: 2022-04-17. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Vänta därför inte med din ansökan.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid. 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas. 

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.
 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
 

Om oss
MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Vårt kundlöfte är att det alltid ska vara en trygg, bekväm och ekonomisk lösning att anlita oss. Med över 30 års erfarenhet av avloppsrenoveringar är MCM Relining en trygg partner vid både stora och mindre projekt.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Reliningstekniker

Oleter Group AB