teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reliningstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Reliningstekniker

S-pipe Relining har en stark och stadig tillväxt, vi etablerar oss i Sundsvall och söker därför nya duktiga medarbetare. Vi söker dig som är social, serviceinriktad, praktiskt lagd och som vill arbeta som tekniker hos oss, gärna med erfarenhet av relining.

Om S-pipe
S-pipe åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd. Vi är ett komplett service- och installationsföretag. Vi arbetar alltid med minsta möjliga påverkan på miljö samt med största möjliga energibesparing som målsättning . 

Arbetsuppgifter Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter genom relining. Vi arbetar med två metoder för relining; flexibelt foder, (strumpmetoden) och sprutmetoden. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
• Kan arbeta under eget ansvar 
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift 
• Kan arbeta (och bo) på annan ort i veckorna
• Har B-körkort
• Är social och trivs med att ha kundkontakt

Om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, och särskilt inom relining, är det mycket meriterande, men det är inte ett absolut krav. För rätt person erbjuder vi internutbildning inom relining och vi lägger stor vikt vid att du har rätt inställning och servicekänsla. En förutsättning är också att du vid behov har möjlighet att jobba på annan ort då våra kunder finns i hela Sverige. Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Löfgren via e-post: thomas.lofgren@spipe.se 

Är du intresserad? 

Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista anställningsdatum, vänta därför inte med din ansökan. 

Sista ansökningsdatum: 2021-09-30
Start: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

S-pipe är ett rikstäckande företags som ingår i Oleterkoncernen, med Oleter Group AB som moderbolag, erbjuder rikstäckande helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice.

I koncernen ingår S-pipe och MCM relining som utför totalrenovering av avloppssystem, NHS som erbjuder högtrycksspolning, vakuumsugning och rörinspektion, Ocab utför tjänster inom sanering och avfuktning samt Planea som erbjuder kvalificerat konsultstöd för planering och utveckling av fastigheter.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

 

Dela detta jobb

Reliningstekniker

Oleter Group AB