teknikjobb.se

Reliningstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Reliningstekniker

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, praktiskt lagd och som vill arbeta som tekniker hos oss, gärna med erfarenhet av relining.

Om MCM Relining
MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i och kring fastigheter genom relining. Vi arbetar med två metoder för relining; flexibelt foder, (strumpmetoden) och sprutmetoden. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem.

Din Profil
Vi söker dig som:
• Kan arbeta under eget ansvar
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
• Kan arbeta (och bo) på annan ort i veckorna
• Har B-körkort
• Är social och trivs med att ha kundkontakt

Om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen, och särskilt inom relining, är det mycket meriterande, men det är inte ett absolut krav. För rätt person erbjuder vi internutbildning inom relining och vi lägger stor vikt vid att du har rätt inställning och servicekänsla. En förutsättning är också att du vid behov har möjlighet att jobba på annan ort då våra kunder finns i hela södra Sverige. Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronnie Fransson via e-post ronnie@mcmab.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via nedan formulär. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan i stället berätta fritt vem du är, vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. Samma fil kan bifogas på båda platserna nedan.
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Reliningstekniker

Oleter Group AB