teknikjobb.se

Vi söker en produktionsplanerare för våra team i Halland, Bohuslän, Småland och Västra Götaland. Du kommer vara placerad på vårt kontor i Västra Frölunda.

Arbetsuppgifter

 Som produktionsplanerare hos oss är du navet med ansvar för att optimera teknikernas dagliga arbete ute i fält. Du bevakar, planerar, koordinerar och följer upp aktuella uppdrag inom verksamhetsområdet. Alla uppdrag har ett tidsspann när de ska bli utförda och många behöver bokas med kund och det är produktionsplanerarens uppgift att följa flödet och säkerställa att allt blir utfört. En viktig uppgift är också att optimera res- och körmönster för teknikerna i produktion. Optimering av produktion och teamets funktionalitet görs i nära samarbete med områdeschefen som du också kommer rapportera till. God lokalkännedom är därför fördelaktigt. Det kommer finnas möjlighet att vara med och utveckla tjänsten och ge förslag på förbättringar.

Bakgrund

  • Tidigare erfarenhet inom relevant område, exempelvis logistik, schemaläggare eller planerare
  • Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
  • Kunskaper i Excel och god datorvana är meriterande
  • Meriterande med bakgrund inom teknisk bransch

Du som söker behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt och vara mån om att göra ett bra arbete. Vi tror du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och arbetar tills resultat är uppnådda. Du är grundlig i ditt arbete och tycker om att göra saker ordentligt, vilket gör att du är uppmärksam på detaljer. Vidare ser du till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Du är stresstålig och har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter.

Om Relacom

Relacom och affärsområde Power är inne i en expansiv fas där du som produktionsplanerare kommer vara en viktig del i tillväxtresan. Relacom har ca 500 medarbetare i Sverige och finns även i Finland. Vi arbetar med tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef:

Dick Berg: dick.berg@se.relacom.com

Mobil: 070-3588290

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid 07,30-16,00 vardagar
Tillträde: Slutet november eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Körkort: B Körkort är meriterande, men ej krav

Rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Loga

Relacom är i en expansiv fas och behöver en ny vass Produktionsplanerare

Företag Relacom AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb