teknikjobb.se

logga

Rekryteringsträff - svetsutbildning för kvinnor i samarbete med Volvo CE

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Rekryteringsträff - svetsutbildning för kvinnor i samarbete med Volvo CE

Svensk industri är i stort behov av kvinnliga svetsare. Därför erbjuder vi nu i samarbete med Volvo Construction Equipment en svetsutbildning speciellt utformad för kvinnor. Utbildningen förbereder dig för ett arbete inom tillverkande industri och ger möjlighet till anställning på Volvo.

Du är välkommen till Montico för en rekryteringsträff den 3/9-2021 klockan 13.00. Adress: Kvarnvägen 10, Hus F. För mer information kring rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182.

Om tjänsten
Den här utbildningen bedrivs i samarbete med Volvo Construction Equipment och är en del av Växjö kommuns projekt Växjölöftet. Du blandar teoretiska studier med praktiska moment ute i verkstaden.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad. Du ansöker själv om studiemedel från CSN.

En förutsättning för en lyckad utbildning till svetsare är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Innan du söker utbildningen rekommenderar vi att du gör ett studiebesök där du får veta mer om innehåll, olika inriktningar och upplägg.

För att kunna tillgodogöra dig utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Vi ser framemot att träffa er tjejer som är intresserade av att starta sin karriär inom industrin!

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Rekryteringsträff - svetsutbildning för kvinnor i samarbete med Volvo CE

Montico AB