teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REKRYTERING AV UTVECKLINGSCHE­F TILL UVA LIDKÖPING

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-16

Ansök nu

REKRYTERING AV UTVECKLINGSCHE­F TILL UVA LIDKÖPING

Utvecklingschef till UVA Lidköping

Är du ingenjör och vill jobba med utveckling av industrimaskiner i en internationell miljö? UVA LIDKÖPING söker nu en Utvecklingschef till deras verksamhet i Lidköping. Jobbet är för dig som gillar att arbeta kundnära, vill påverka på ledningsnivå och har ett gigantiskt teknikintresse!  

Din vardag

I rollen som Utvecklingschef kommer du att ansvara för en grupp konstruktörer och tillsammans driver ni diverse utvecklingsprojekt och förstudier kring design av befintliga och nya maskiner. Du behöver vara lyhörd för vad kunderna och marknaden efterfrågar och kunna driva koncept-diskussioner för framtida innovationer.

Bolaget exporterar industrimaskiner till hela världen så miljön är i allra högsta grad internationell. Kulturen lokalt på UVA LIDKÖPING är familjär och du kommer att jobba nära dina kollegor på den tekniska avdelningen, produktionen, eftermarknad och försäljning. Som Utvecklingschef kommer du att ha budgetansvar, sitta med i den svenska ledningsgruppen och rapportera direkt till VD:n på plats i Lidköping.

Vem är du?

Vi ser helst att du är ingenjör med erfarenhet av mekanik, design av maskiner och gärna från en internationell miljö. För att passa rollen som Utvecklingschef vill vi att du har vana av att driva projekt, gärna  i konceptfas och trivs med att leda andra. Du gillar att driva igenom beslut men är också kommunikativ och lyhörd för andras åsikter. Vi ser helst att du också har: 

  • Ett genuint tekniskt intresse
  • Ett starkt affärsfokus
  • Ett innovativt förhållningssätt

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta då rekryteringskonsult Linda Samuelsson på linda.samuelsson@nexergroup.com (mobil: +46 702 16 37 52) eller Erik Malmström på erik.malmstrom@nexergroup.com (mobil:+46 703 439 07 23).

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om UVA LIDKÖPING

UVA LIDKÖPING har en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner för kullager-, och fordonsindustrin och har mer än 5000 maskiner installerande i drift runt om i världen. UVA LIDKÖPING har sin huvudsakliga tillverkningsenhet och sitt huvudkontor i Lidköping, ett filialkontor i Bromma samt helägda dotterbolag i Tyskland, USA, Kina och Indien.

Dela detta jobb

logo
REKRYTERING AV UTVECKLINGSCHE­F TILL UVA LIDKÖPING

Nexer Recruit