teknikjobb.se

Rekonditioneringstekniker, till KHS, i Västervik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Rekonditioneringstekniker, till KHS, i Västervik

Om tjänsten
Till vår kommunala hjälpmedelssamverkan KHS, söker vi nu en rekonditioneringstekniker med placering i Västervik
Kommunal hjälpmedelssamverkan KHS, är en länsövergripande verksamhet kring försörjning av medicintekniska hjälpmedel som Kalmar läns tolv kommuner driver via två hjälpmedelscentraler placerade i Kalmar respektive Västervik. Kalmar kommun är värdkommun för denna samverkan. 
KHS lagerhåller, distribuerar, recirkulerar och gör teknisk service på medicintekniska hjälpmedel. Vi arbetar även med konsultation i samband med förskrivning och utprovning av medicintekniska hjälpmedel. 

Som rekonditioneringstekniker ansvarar du för att de medicintekniska hjälpmedel som kommer i retur från patienter rekonditioneras för att kunna levereras ut på nytt. I arbetsuppgifterna ingår anpassningar och återställningar av medicintekniska hjälpmedel samt funktionskontroll av dessa enligt våra rutiner. Du ingår i ett team som ansvarar för lagerunderhåll och hantering av befintligt lager. I arbetet ingår godsmottagning, inköp och beställningar till lager enligt våra rutiner, samt att vara kontaktyta mot våra leverantörer och kommuner.  I arbetet ingår förbyggande underhåll och rengöring av maskiner såsom diskdesinfektorer, ångmaskin och truck mm. Du arbetar i nära samarbete med övriga roller på KHS. Dokumentation görs i verksamhetssystem SESAM

Din profil
Du som söker har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller av arbetsgivaren godkänd motsvarande utbildning. Ett krav är att du har god fysik för att klara av tunga lyft av gods och hjälpmedel. 
Har du erfarenhet av att ha arbetat med rekonditionering av medicintekniska hjälpmedel så är det meriterande. Det meriterande om du har erfarenhet av lagerlogistik då en del av tjänsten kommer att ha ett funktionsansvar för det. 
Har du truckkort är det meriterande men inget krav.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och flexibel. Eftersom du kommer att ha både interna och externa kontakter är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Du är självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så vi får rätt person i vårt team.

Datorvana och B-körkort är ett krav. 
Vi vill att Du ska kunna hantera det svenska språket i tal och skrift 

Du kommer till en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi ger och tar feedback på ett bra sätt. På vår arbetsplats är lag-/teamarbete ett viktigt ledord.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

KHS, Kommunal hjälpmedelssamverkan, består av länets tolv kommuner som i samverkan driver två hjälpmedelscentraler,
en i Kalmar och en i Västervik. Kalmar är värdkommun för denna samverkan.

 

Dela detta jobb

Rekonditioneringstekniker, till KHS, i Västervik

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen