teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Rekondare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-28

Ansök nu

Rekondare

Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål? Då har Riddermark Bil nästa tjänst för dig! Vi söker nu rekondare till vår produktionsanläggning i Kungsängen.

Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt.

· Du är ansvarsfull, engagerad och har ett stort driv.

· Är stresstålig och arbetar väl även under tidspress.

· Du har B-körkort.

· Du talar och skriver på svenska och/eller engelska.

Om tjänsten:

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av rekonditionering. Du är ansvarsfull, engagerad och gillar att göra det lilla extra. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med ett team. Som rekonditionerare ansvarar du tillsammans med vårt team över det estetiska och hygieniska ordningställandet av våra salubilar.

Meriterande

· Erfarenhet av rekonditionering · B-körkort

Språk, meriterande:

Engelska, Svenska

Ansökan

Märk din ansökan med ”Rekond”.

Lön: Fast månadslön.

Tjänst: Heltid

Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Rekondare

Riddermark Bil AB