teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Recotech söker verksamhetsnära produktionsingenjör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Recotech söker verksamhetsnära produktionsingenjör

Referensnummer 2021/212

Har du intresse för komplexa produkter och spännande produktionsprocesser, kan denna tjänst vara rätt för dig. Produkterna vi tillverkar utsätts för extrema miljöer och finns i allt från ubåtar, gasturbiner till satelliter. Vi ser till att komponenter får så lång livslängd som möjligt, både vid nytillverkning och rekonditionering av uttjänta komponenter.

Nu finns chansen att få jobba med häftiga produkter i spännande branscher. Recotech i Arboga söker en ny kollega som ska förstärka företagets teknikteam. Vi söker en ingenjör med erfarenhet av mekanisk tillverkning som vill få möjlighet att utvecklas i en bred roll som produktionsingenjör.

Om företaget

Recotech är ett privatägt modernt verkstadsbolag med 65 anställda i Arboga. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Våra medarbetare har specialistkompetens inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetodik samt diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning och vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbearbetning och montering av system.

Ansvarsområden

I rollen kommer du att erbjudas möjlighet att förvärva unika kunskaper inom våra huvudprocesser och tillverkning av turbinkomponenter. Vi erbjuder en bred roll som innehåller allt från beredning och projektledning till arbete med processoptimering och ständiga förbättringar. Du kommer att arbeta produktionsnära och integrera med människor internt och externt varför det är viktigt att du gillar att samarbeta med människor.

Förekommande arbetsuppgifter:

  • Bereda tillverkningen av nya artiklar

  • Driva kundprojekt samt interna utvecklingsprojekt

  • Genomföra och presentera utredningar och analyser

  • Arbeta med produkt och processförbättringar

  • Tolka kundens material- och processkrav

  • Driva utvärderingar och driftsättning av nyinvesteringar

  • Utveckla och bibehålla kontakt med nya och befintliga kunder

  • Bevaka den tekniska utvecklingen av verksamhetsområdet

Placeringsort Arboga

Vem söker vi?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, gärna inom maskin. Du har erfarenhet från arbete i tillverkande industri och skärande bearbetning, samt besitter förståelse för produktflöden genom olika tillverkningsprocesser. Det är även meriterande om du har erfarenhet från någon av våra huvudprocesser; värmebehandling, vakuumlödning eller termisk sprutning.

Hos Recotech trivs du extra bra om du tar stort ansvar för ditt arbete och tycker om att få vara med och påverka, vilket gynnar din personliga utveckling. Du har förmågan att förstå helheten samtidigt som du snabbt växlar om till detaljfokus. Dessutom gillar du att arbeta i en generalistroll där du får möjlighet att stötta organisationens många olika områden. Du är en flexibel och prestigelös kollega som delar med dig av din kunskap och som drivs av att arbeta med ständiga förbättringar.

Recotech lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper  och att du har intresse för teknik, viljan att lära  samt rätt  inställning. Det råder ett gott samarbete mellan företagets avdelningar vilket skapar en bra teamkänsla i företaget.

Information och ansökan

Detta är ett rekryteringsuppdrag som hanteras av AxÖ Consulting. Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Angelica Mäenpää på mail angelica.maenpaa@axoconsulting.se eller telefonnummer 076 – 636 61 75.  Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

logga
Recotech söker verksamhetsnära produktionsingenjör

AxÖ Consulting