teknikjobb.se

Radioingenjör till Combitech i Växjö

Ansök nu

Radioingenjör till Combitech i Växjö

Vill du vara involverad i flera faser i projekt inom radiokommunikation? Vill du bli en del av ett team som tillsammans jobbar med projekt inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi letar efter!

Din roll som radioingenjör

Som radioingenjör kommer du vara involverad i olika projekts alla faser, från kravställning till test och verifiering. Du kommer att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden så som vågutbredning, antennteknik, radio- och satellitkommunikation etc. Du kommer att tillhöra en grupp om ca 20 personer som kommer stötta dig för att du ska få bästa möjliga förutsättningar.

Tjänsten vi har för avsikt att tillsätta innebär bland annat att du är delaktig i projektets olika faser, vilket kan innebära kravspecificering, utvärdering, tester och verifiering. I arbetsuppgifterna kan även ingå konstruktions-/specifikationsarbete och dokumentation av underhållsprocesser. Huvudsakliga teknikområdet är inom radio men har du även kunskap inom närbesläktade områden så som drift och underhåll, säkerhet och nätverk är det meriterande.

Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Andra placeringsorter kan vara aktuella. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande med kompetens inom radiokommunikation. Du kan vara både i början av din karriär såsom mer senior. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom radiokommunikation eller Försvarsmakten/försvarsindustrin.

Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet innebär mycket kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Radioingenjör till Combitech i Växjö

Combitech AB