teknikjobb.se

logga

Pyrotek söker Produktionschef

Ort
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Pyrotek söker Produktionschef

Företagsinformation
PYROTEK SCANDINAVIA AB är ett dotterbolag till Pyrotek - Inc med 3000 anställda globalt och med säte i USA. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför eldfasta material, eldfasta gjutna produkter och utrustningar, till främst aluminiumindustrin. Vi expanderar och har behov av nya kompetenta medarbetare som vill bidra till vår fortsatta framgång. Vi finns i natursköna Ed i Dalsland med bra kommunikationer och närhet till natur, kust och större städer.
För ytterligare information om företaget, www.pyrotek.com

Tjänstebeskrivning
Vi söker en Produktionschef som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet och säkerställa vår konkurrenskraft in i framtiden. Vi erbjuder en bred stimulerande tjänst i ett internationellt bolag med en långsiktig och stabil ägare i en framtidsbransch som är i tillväxt.
Tjänsten innebär ett brett tekniskt ansvar och många kontakter både internt och externt.
Du kommer att ha ansvar för personal och budget för vår produktion där även produktionsplanering, lager, produktionslabb och verktygstillverkning ingår.
Du kommer att ingå i ledningsgruppen och vara direktrapporterande till VD.
Som produktionschef är du även ställföreträdare till VD vid VD´d frånvaro.
Placeringsort är Dals-Ed med bra kommunikationer till bla Göteborg, Oslo, Uddevalla och Trollhättan med omnejd.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet som produktionschef eller som produktionsteknisk chef i ett tillverkande företag eller så är du direkt underställd en produktionschef men med personalansvar och redo att ta nästa steg. Du har en ingenjörsexamen inom Maskin och eller Produktionsteknik eller liknande relevant kunskap och erfarenhet samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper och färdigheter i office paket (Excel) och MPS-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkning av eldfasta material, betong, färg/lacker eller gjutning.

Vi söker en engagerad och ambitiös ledare som drivs av ständiga förbättringar. Du har lätt för att samarbeta och har en utvecklad förmåga att planera, leda organisera och kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Som person är du engagerad, positiv, innovativ och framåtsträvande och stimuleras av att verka i en miljö där du både arbetar strategiskt och operativt. Du är flexibel, social, lyhörd och har god förmåga att hantera personal och oförutsedda händelser för att säkerställa att teamet prioriterar rätt och levererar i tid. Du är tekniskt kunnig med ett brett intresse för produktion, teknik och processutrustning kombinerat med finansiell medvetenhet. I vårt urval sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.

Krav
Erfarenhet och hög kunskap inom Lean, 5S, HMS och ISO 9001/14001.
B körkort

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-10-04. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Anders Kristiansen

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Dals-Ed

Publiceringsdatum
02 September 2021

 

 

Dela detta jobb

logga
Pyrotek söker Produktionschef

Premier Service AB