teknikjobb.se

Provtagare till Thomas Betong i Göteborg

Företag Thomas Betong AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Provtagare till Thomas Betong i Göteborg

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som provtagare har du kollegor i bland andra Ansvarig Driftledare, processoperatörer och tekniker. Du är dessutom mycket ute på arbetsplatser och ser var vår fina betong tar vägen.  Du ingår i ett litet team som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. 

Vi är Specialisterna på Betong.

Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från provtagning ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.

Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindra klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att ni ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. 

Vill du bli en del av oss i Team Thomas?

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi bygger oss starka för framtiden och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en provtagare till vårt team i Göteborg.  

I tjänsten som Provtagare är din huvudsakliga arbetsuppgift att kontrollera kvalitén på den färska betong vi tillverkar på våra fabriker i Göteborgsområdet. Betongen blandas av en Processoperatör utifrån olika recept för att få de egenskaper som varje specifikt ändamål kräver. Därefter körs betongen ut med en betongbil till den byggarbetsplats som skall gjuta. Som Provtagare är det din uppgift att åka ut till dessa byggarbetsplatser för att ta prover på betongen vi levererar. Det förekommer också att du tar prover på betongen vid våra fabriker. I arbetet som Provtagare spenderar du också tid i labbet för att testa den härdade betongens hållfasthet samt för att dokumentera och arkivera alla provtagningsresultat. Det är viktigt för oss att den betong vi levererar har precis de egenskaper och håller den kvalitet som våra kunder har beställt.

På plats på bygget är det viktigt att du är en god representant för Thomas Betong, att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och har en positiv attityd gentemot kunder, kollegor och övriga samarbetspartners. I tjänsten kommer du till stor del arbeta utomhus, i såväl regn och rusk som i strålande sol. Eftersom vi på Thomas Betong anser att säkerheten är det absolut viktigaste på våra arbetsplatser är det obligatoriskt att använda den skyddsutrustning och följa de säkerhetsrutiner som finns för de olika arbetsmomenten.

För att trivas i rollen tror vi att du förstår vikten av att vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vi är också måna om att du är tidsmässigt flexibel och vill ställa upp där det behövs samt att du bidrar med ett positivt förhållningssätt i vårt team. Du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska.

Tjänsten som Provtagare innebär att du får god kännedom om betong, dess olika egenskaper och om processen kring tillverkning, leverans och gjutning. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och det finns flera utvecklingsmöjligheter hos oss på Thomas Betong. 

Körkort B krävs. Tjänsten är tillsvidare och provanställning tillämpas. Vi intervjuar och rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Thomas Betong!

Om Thomas Betong

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.

Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!

Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner

Sofia Lundholm

HR Partner

0104-505033

sofia.lundholm@thomasbetong.se

Fredrik Larsson

Tekniker

0104-505122

fredrik.larsson@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Provtagare till Thomas Betong i Göteborg

Thomas Betong AB