teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Fysikaliska laboratoriet arbetar med provtagning, provberedning och analysering av LKAB:s produkter, ett arbete som sker i hela produktionskedjan ovan jord. Vi arbetar mot både interna och externa kunder, så som samarbetspartners inom gruvbranschen och forskningsvärlden. 

Avdelningen består i dagsläget av 7 medarbetare under en produktionschef.

Som provtagare är dina främsta arbetsuppgifter provtagning i de olika produktionsstegen, förbereda proverna innan analys samt arbete på laboratoriet med fysikaliska analyser. Arbetet är ibland fysiskt krävande, det ställer stora krav på noggrannhet och det innebär till viss del matematiskt analysarbete.

Arbetsområdet är brett och utförs på LKAB:s samtliga anläggningar, vid behov kan andra arbetstider förekomma. 

Dina kvalifikationer

Du har slutbetyg från gymnasiet, gärna med en teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Du är strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din insats som en del av gruppens resultat. Du har lätt för att hitta lösningar, är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt. Framförallt trivs du i en miljö där du på ett strukturerat sätt möter nya utmaningar varje dag.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skiftgång: Dagtid
Resor till koncernens övriga verksamhetsorter kan förekomma. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-06-02
Rekrytering sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt

För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Mattias Nilsson: 0980-71421.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR-koordinator Viktoria Stenberg: viktoria.stenberg@lkab.com 

Provtagare sökes till Fysikaliska laboratoriet

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb