teknikjobb.se

Provtagare på deltid till Werlabs

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Provtagare på deltid till Werlabs

Om du under rådande Coronasituation vill göra skillnad och samhällsnytta så kan detta vara din möjlighet. Företaget Werlabs hjälper deras kunder att genomföra tester av Covid-19. Nu behöver de studerande läkare, sjuksköterskor eller undersköterskor som omgående kan börja och hjälpa till med provtagning. Sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

Werlabs grundades i Stockholm 2013 och erbjuder idag en mängd olika hälsokontroller till människor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Werlabs kommer nu att ställa om sin verksamhet till att även fokusera på tester av Covid-19. Werlabs kommer genomföra en stor mängd snabbtester hos flera av deras kunder för att se om personerna har en pågående Covid-19 infektion.

Testerna utförs hos Werlabs kunder på en arbetsplats i Gimo. I arbetet kommer det läggas stor vikt vid säkerhet då du kommer att befinna dig bakom ett skyddsglas samt använda rekommenderad skyddsutrustning. Inför uppdraget får du en utbildning, introduktion och tillgång till skyddsutrustningen. Arbetet kommer initialt att utföras kl 04.30-15.30 två dagar i veckan. Uppdraget sträcker sig till en början fram till juni men det finns möjlighet till förlängning. Introduktionen kommer ske i nära anslutning till startdatumet och där är det viktigt att du har möjlighet att delta för att kunna påbörja uppdraget.

Du erbjuds

 • En möjlighet att hjälpa dina medmänniskor i en tid när det behövs som mest

 • En möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom ditt studieområde

 • Ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med nasopharynx provtagning

Vi söker dig som

 • Studerar just nu på sjuksköterskeutbildningen, läkarprogrammet eller till undersköterska. Vi tror att du studerat minst 1,5 år och hunnit genomföra minst en praktikperiod

 • Alternativt har du läst undersköterska på gymnasiet/YH och nu studerar något annat eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

 • Har examen från ovanstående utbildning, men som nu studerar något annat

 • Obehindrat behärskar svenska språket i tal och skrift

 • Har varit symptomfri i två veckor

 • Har möjlighet starta uppdraget omgående

 • I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Som person är du:

 • Noggrann

 • Flexibel

 • Ansvarstagande

 • Serviceinriktad

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 1-2 pass per vecka

Placering: Arbetet utförs hos Werlabs kund i Gimo

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Werlabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmänläkaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att många av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter för hade kunnat förebyggas. Många patienter var alltså sjuka, helt i onödan! Ett blodprov hade däremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon för att drabbas av livsstilssjukdomar.Idag erbjuder vi en mängd olika hälsokontroller till människor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Du kan välja att göra din hälsokontroll på över 140 olika provtagningsställen, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Dela detta jobb

Provtagare på deltid till Werlabs

Academic Work