teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker för placering i Trollhättan.  

OM TJÄNSTEN  

Till Trollhättan söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning. Vi försöker alltid ligga utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, för rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  

VI SÖKER DIG SOM  

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Kunder finns inom kärnkraft, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Krav på utbildning är gymnasieingenjör, hög koleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP eller svets, är meriterande.  

Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands förekommer.  

VI ERBJUDER  

• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  

• Ständig utveckling i intressanta projekt  

• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  

• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev och CV, gärna omgående men senast den 5 april.

KONTAKT

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Sektionschef Claes Eriksson , 010 455 1247.  

Logo

Provningstekniker Trollhättan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb