teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats?

Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.  Vi behöver nu utöka vår organisation i Forsmark med två provningstekniker / montagekontrollanter.

Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med hög trivsel, bra lönsamhet och god tillväxt!

OM TJÄNSTEN

Du kommer arbeta tillsammans med en grupp erfarna personer som har kul och trivs tillsammans, både på jobbet och efter arbetstid. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta montagekontroll av t.ex. stål- och rörkonstruktioner. Oförstörande provning av dessa konstruktioner/svetsar utförs med olika metoder såsom visuell kontroll, radiografering, magnetpulver, penetrant och ultraljud.

Syftet med vårt arbete är att hjälpa kunden att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsnivå avseende befintliga, ombyggda och nytillverkade komponenter/system. Rapportering av arbetet i form av provningsprotokoll och/eller rapporter görs dagligen.

Utöver kärnkraft finns våra kunder även inom tillverkande industri, papper & massa, kraft & energi, tåg, nöjesfält, petrokemi/raffinaderi m.m. Då arbetet till största delen utförs på Forsmarks kärnkraftverk så behöva du genomgå sedvanlig säkerhetsprövning och hälsokontroll.

Din placeringsort kommer bli Forsmark. Resor förekommer i tjänsten.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

  • Någon form av teknisk utbildning, gärna gymnasieingenjör eller motsvarande.
  • Erfarenhet från kontrollbranschen och framförallt inom just OFP, är bra men inget krav.
  • Erfarenhet av svetsande / tillverkande industri underlättar din vardag.
  • B-körkort

Som person är du serviceinriktad, har ett högt driv samt har en god social förmåga. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann samt trivs i en roll med mycket kundkontakt.

VI ERBJUDER

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Vi törs lova dig ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Skicka in din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Gärna omgående men senast den 31/10. Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

KONTAKT

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta stf sektionschef Peter Sandberg på tel 010-455 1765 eller regionchef Per Magnusson på tel 010-455 1773.

Logo

Provningstekniker/Montagekontrollant, kärnkraft

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb