teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker med inriktning mot flygindustrin för placering i Norrköping/Linköping.

OM TJÄNSTEN

Till Norrköping/Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt riktas mot flygindustrin och innefatta arbete inom oförstörande provning ute hos kund. Vi försöker alltid ligga i utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!

VI SÖKER DIG SOM

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Kunder finns inom flygindustri, kärnkraft, papper och massa, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll inom flygindustri, framförallt OFP certifikat inom penetrantprovning enligt EN 4179, är meriterande.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands kan förekoma.

VI DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.

ÄR DU INTRESSERAD?

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast den 30 november.

FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Sektionschef Robin Karlborg på 010 455 1619.

Logo

Provningstekniker med inriktning mot flyg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb