teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.  

OM TJÄNSTEN  

Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t.ex. metoderna radiografering, magnetpulver, penetrant, ultraljud och virvelström, i syfte att hjälpa kunderna att upprätthålla säkerhetsnivån avseende både nytillverkande och befintliga produkter. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  

VI SÖKER DIG SOM  

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Vi har ett stort och varierat kundspektra inom många branscher. Kunder finns inom kärnkraft, flygindustrin, petrokemi/raffinaderi, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Önskvärd utbildning är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning i kombination med relevant erfarenhet. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP, är meriterande.  

VI ERBJUDER  

• Ett stimulerande, flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt  

• Ständig utveckling i intressanta projekt  

• Kompetensutveckling i projekt och genom utbildning  

• En arbetsplats som värnar om trivsel och uppmuntrar samarbete  

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!  

Rekrytering sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag, dock senast 31 oktober.  

KONTAKTPERSON

Sektionschef Robin Karlborg, +4610 455 1619  

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Provningstekniker/ingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb