teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.

DEKRA söker nu Besiktningsingenjörer för lyft- och trycksatta anordningar samt Provningstekniker till våra kontor runt om i Sverige. Känner du dig redo att prova nya utmaningar och gillar ett högt tryck i vardagen? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

OM TJÄNSTEN

Beroende på din arbetserfarenhet kanske du besiktar en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besikta fordonslyftare. Kanske ser du hellre en vardag med exempelvis teknisk kontroll av en processanläggning? Eller känner du likt oss (och Stålmannen) att du ibland har röntgensyn när du kontrollerar skarvar? Då kommer du passa bra in i vårt provningsgäng.

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed ha stor påverkan på din vardag. Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor, raffinaderier, tillverkningsindustrin till bilverkstäder.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

- Du arbetar idag med liknade arbetsuppgifter eller har tidigare erfarenhet från branschen 
- Du är intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt

DEKRA växer och behöver mer kompetent personal över hela Sverige! Är du rätt person att vara med på vår fortsätta framgångsresa så sök! Erfarenhet av branschen är ett starkt önskemål. Kontakta regionchef nedan på just din ort om detta låter intressant för dig.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

KONTAKT

Region Nord - Regionchef Per Magnusson, 010 455 1773
Kontor finns i: Borlänge, Gävle, Karlstad, Luleå, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Region Öst - Regionchef Christian Sivertsen, 010 455 1158 
Kontor finns i: Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala.

Region Väst – Regionchef Tobias Willaume, 010 455 1275
Kontor finns i: Göteborg, Lysekil, Stenungsund och Trollhättan.

Region Syd – Regionchef Filip Jinnestrand, 010 455 1538 
Kontor finns i: Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Linköping, Malmö, Mönsterås, Oskarshamn och Växjö.

Logo

Provningstekniker/Besiktningsingenjörer

Ort
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Dela detta jobb