teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker för placering i Solna.  

OM TJÄNSTEN  

Till Solna söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning. Vi försöker alltid ligga i utvecklingens framkant och lägger mycket fokus på innovativa lösningar, för rätt person kan därför avancerade provningstekniker bli aktuella. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med bra lönsamhet och god tillväxt!  

VI SÖKER DIG SOM  

Är ansvarstagande, noggrann, socialt kompetent och har ett tekniskt intresse. Kunder finns inom kärnkraft, papper och massa, tåg, nöjesfält samt tillverkande industri. Rapportering i form av provningsprotokoll görs dagligen. Gemensamma tekniska frågor drivs i respektive sektion tillsammans med företagets teknikråd. Erfarenhet från branschen Teknisk Kontroll, framförallt OFP eller svets, är meriterande.  

Vi ser gärna att du trivs med att jobba självständigt där du tar stort ansvar för egen planering och uppföljning. Resor med övernattning förekommer, främst inom landet men uppdrag utomlands förekommer.  

VI ERBJUDER DIG  

• ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket kundkontakter  

• ständig utveckling med intressanta projekt i en kreativ miljö  

• en arbetsplats med bred kompetens samt unik kamratanda  

• en miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete  

ÄR DU INTRESSERAD?  

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober.  

VILL DU VETA MER?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Daniel Jangemo 010 455 1062.  

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Provningstekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb