teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Vår vision är att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha kul på jobbet. DEKRA ingår i en rad stora projekt både i Sverige och internationellt inom området OFP och vi söker nu ytterligare resurser.

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

DEKRA levererar mekaniserade oförstörande provningstjänster för industriella komponenter och anläggningar. Utveckling av system för mekaniserad provning omfattar både provningsteknik och bärsystem som utgörs av manipulatorer vilka applicerar avancerad provningsteknik till provningsområdet.

Vår verksamhet riktar sig till stor del till kärnkraftindusktrin i Sverige och utomlands men även till konventionell industri.

JOBBET

Tjänsten innebär arbete med avancerad och mekaniserad OFP där du som specialist arbetar med utveckling och applicering av provningsteknik. Uppdragen bedrivs både i projektform men även individuellt och kräver stor initiativförmåga och social kompetens. Lab-arbete är vanligt under utvecklingsstadiet i projekten för att senare övergå i genomförandefasen som sker på site.

Jobbet innebär ständigt nya utmaningar och frågeställningar kring provningsteknik där du som expert konsulteras både internt från kollegor på DEKRA men givetvis också mot kund. Våra uppdrag innebär resor både inom Sverige och internationellt.

Sektionen finns utspridd över hela Sverige med den största gruppen är placerad i Solna. Vi söker nu förstärkning till vår grupp i Solna.

VEM ÄR DU

Vi söker dig med lång erfarenhet av OFP, framförallt inom ultraljud och virvelströmsprovning. Har du erfarenhet av el/mek och vana att arbeta med avancerad provningsteknik är det meriterande.

Vi skriver de flesta av våra dokument på engelska därför är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Dessutom kan våra uppdrag vara internationellt bemannade med deltagare från hela koncernen.

DU SOM PERSON

  • Har teknisk utbildning eller byggt motsvarande kunskaper genom erfarenhet
  • Innehar OFP-certifikat nivå 2 inom UT, ET och gärna PAUT enligt europeiskt och/eller amerikanskt certifieringssystem
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Är ansvarstagande och självgående
  • Har social kompetens och god servicekänsla gentemot kunder
  • Har körkort och har ingenting emot att resa i tjänsten

Vår framgång bygger på samarbete och goda relationer. Hos oss blir du delaktig i ett omväxlande arbete i en kreativ miljö, med täta kontakter med både kunder och kollegor.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sök tjänsten genom att klicka på länken till höger.

KONTAKTPERSON

Affärsområdeschef Ted Hallqvist

Ted.Hallqvist@dekra.com, 010-455 11 71

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Provningsspecialist Mekaniserad Provning

Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb