teknikjobb.se

Projektutvecklare – tidiga skeden

Ansök nu

Projektutvecklare – tidiga skeden

Familjebostäders 20 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder. Samtidigt behöver det befintliga beståndet underhållas, därför behöver Familjebostäder bli fler!

Vill du vara med och påverka hur dagens och morgondagens stockholmare kommer att bo i den växande huvudstaden? Nu söker Familjebostäder en projektutvecklare som vill vara med och utveckla boendeerbjudandet. För dig som har en kreativ ådra och ett stort kunnande inom projektutveckling av bostäder - missa inte chansen att bli en del av ett utvecklingsorienterat företag där din kompetens både tas till vara samtidigt som du ges möjlighet att växa!

Vi vill med denna annons att du i lugn och ro i hängmattan i sommar ska fundera och komma fram till att detta är en passande roll för dig att söka. Du har gott om tid, under de två första veckorna i augusti har vi semester och därmed sker inget urvalsarbete. Därefter sker löpande urval.

Välkommen att bli en del av Familjebostäder!

Om tjänsten
Som projektutvecklare tillhör du Projektutvecklingsavdelningen som består av drygt 50 personer. Din enhet, tidiga skeden, består av en grupp på fem personer. I din roll kommer du att ansvara för att skapa nya projektidéer och driva projekt i de allra tidigaste faserna där stor vikt läggs på kreativitet och förmåga att hitta genomförbara lösningar.

Du driver dina processer självständigt men omges av kunniga kollegor i en miljö där man gärna byter erfarenheter och kunskap. Inom enheterna på Projektutvecklingsavdelningen finns en stor samlad kompetens och expertkunskap som du får ta del av i dina processer.

Du kommer att arbeta nära både projektledare och förvaltning för att säkerställa att de bostadsprojekt som du inleder kommer att kunna produceras och förvaltas på ett framgångsrikt och hållbart sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

  • Identifiera affärsmöjligheter och utveckla projektidéer

  • Delaktighet i markförvärv och förarbeten så som omvärldsbevakning och marknadsanalys.

  • Ansvara för projekt under detaljplaneskedet och representera Familjebostäder i olika sammanhang

  • Framtagande av programhandling, ekonomiska analyser och kalkyler.

  • Samarbete med förvaltning, projektledare samt andra interna funktioner.

  • Avropa och leda konsulter i utredningsarbetet.

Kvalifikationer
För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi att du har nedan kvalifikationer:

  • Arkitekt eller Civilingenjörsutbildning inom stadsutveckling eller byggnation eller motsvarande utbildning

  • Minst 7 års erfarenhet av liknande arbete som projektutvecklare, stadsplanerare, projektledare på Exploateringskontoret eller motsvarande.

  • Erfarenhet av stadsutveckling.

  • God kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området.

Har du dessutom erfarenhet av förvärv av fastigheter samt god kunskap inom byggekonomi är det meriterande.

Personliga egenskaper
Som projektutvecklare är din starka kommunikativa förmåga avgörande för att lyckas. Du kommer att ha stora kontaktytor både internt och externt. Därför är din förmåga till både samarbete och kommunikation viktig för att driva dina projektidéer och projekt framåt. Din påverkan på hur framtidens boende kommer att se ut är stor, varför din kreativitet kommer att värdesättas högt och uppskattas.

Att jobba hos Familjebostäder
Familjebostäders värdegrund är en viktig del i det dagliga arbetet. Där betonar de engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande. Nu står Familjebostäder inför en spännande utveckling i företaget med tillväxt och fokus på samhällsnytta.

Här blir du en del av ett genuint och trevligt bolag med goda värderingar och ett fint arbetsklimat som månar om miljö, samhällsfrågor och sina anställda samtidigt som bolaget är i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas.

Familjebostäder erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, trevliga lokaler, god arbetsmiljö och delaktighet med engagerade kollegor. Du får också tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17. Under de två första veckorna i augusti har vi semester och därmed sker inget urvalsarbete. Därefter sker löpande urval.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

Dela detta jobb

Projektutvecklare – tidiga skeden

Fasticon AB