teknikjobb.se

Logga

Projektutvecklare Mälardalen

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Projektutvecklare Mälardalen

Du vill något. Det vill vi med! På Lindbäcks strävar vi tillsammans mot gemensamma mål och vi går från vilja till handling. Hos oss får du vara med och påverka, på riktigt. Vi lyssnar, hjälper varandra och bygger hållbara boenden som möter framtidens behov. Detta gör att vi alltid kan producera hus av högsta kvalité och det är något som vi stolta över – för oss är det viktigt att alltid hålla vad vi lovar.

Vi söker en Projektutvecklare i Stockholm

Lindbäcks koncern består av tre bolag/affärsområden; Lindbäcks Fastigheter, Lindbäcks Bygg och Lindbäcks Boende. Vårt huvudkontor ligger i Piteå men vi har även kontor i Stockholm och Göteborg. Nu söker vi en Projektutvecklare till Lindbäcks Boende i Stockholm för marknaden i Mälardalen. Vårt uppdrag är att bygga goda relationer till våra kunder och samarbetspartners och genom förtjänat förtroende utveckla bygg- och bostadsprojekt. Vi är idag ca 20 anställda vid Boende varav ca 10 vid vårt kontor på Torsplan i Stockholm, dit du kommer att höra. Vårt aktivitetsbaserade kontor ligger på elfte våningen med fantastisk utsikt över Stockholm. 

Om rollen

I rollen som Projektutvecklare ansvarar du för att utveckla projekt tillsammans med våra beställare med huvudsakligt geografiskt område i Mälardalen. Du kommer att planera och leda interna resurser och konsultgrupp i tidiga lägen samt främst vidare genom programhandlingsprojektering. Projektspecifikt förekommer även att leda systemhandlingsprojektering och bygghandlingsprojektering.

I rollen ingår även att informera och överlämna kontrakterade projekt till övriga funktioner på Lindbäcks.

Om dig

Vi värdesätter bred kompetens inom byggbranschen med tidigare flerårig erfarenhet inom projektering och projektledning. Utbildning inom ledarskap är önskvärt. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift samt har goda datorkunskaper.

Vi söker en engagerad Projektutvecklare som är lyhörd inför dina kollegor med bra samarbetsförmåga.

Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Affärsmodeller och projektspecifikation är varierande varför du är flexibel som person.

Om oss på Lindbäcks 

Vi bygger industriellt för att vi tror på boende för fler. Allt började med en byasåg för 95 år sedan, i den lilla byn Kallfors sydväst om Piteå i Norrbotten. Idag är familjeföretaget Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus i trä med visionen om att vara kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. 

Hjärtat i vår verksamhet är att bygga industriellt och med trä från de norrländska skogarna. Tack vare modern teknik och LEAN Production producerar vi våra volymer i fabrik som vi sedan monterar snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – både på uppdrag av våra kunder och i egen regi. Det har med tiden gett oss god kunskap och erfarenhet av hela processen och vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar – från projektutveckling till produktion och bygge.   

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Ansökan och kontakt

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 26:e juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.

Dela detta jobb

Logga
Projektutvecklare Mälardalen

Lindbäcks