teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektutvecklare för storskaliga energilager

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Projektutvecklare för storskaliga energilager

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.

Tjänsten

Primrock söker ambitiösa och drivna projektutvecklare till våra kommande batterienergilager. Vi letar efter dig som har talang för marknadsorienterad teknikutveckling och ett starkt engagemang för att medverka i en snabb omställning till ett 100% förnyelsebart energisystem. Vi tror att du gillar tuffa utmaningar och högt arbetstempo i energiomställningens framkant.

Som medlem i vårt projektutvecklingsteam medverkar du i förberedelsen av nya platser och byggnation av våra storskaliga energilager för tillhandahållande av balans- och kapacitetstjänster. Arbetet som projektutvecklare omfattar att identifiera och utvärdera lokaliseringar, säkra mark med byggrätt och anslutning till elnätet, dialog med kommun och lokala intressenter, markplanering, designanpassning, erforderliga tillstånd, förprojektering, framtagande av förfrågningsunderlag och genomförande av platsspecifik upphandling, upprättande av projektplan och beslutsunderlag.

Profil

Du har en akademisk examen (magisterexamen eller motsvarande), gärna ekonomexamen eller civilingenjörsexamen, med goda studieresultat. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi arbetar med avancerade skriftliga källor så din förmåga att tillgodogöra dig fakta och kunskaper av teknisk, ekonomisk och regulatorisk art på såväl svenska som engelska är en nödvändighet. Du har dokumenterad erfarenhet av att lösa analytiska uppgifter samt att presentera komplexa resultat på ett koncist och begripligt sätt i skriftlig form. Du stimuleras av att arbeta med svåra uppgifter under tidspress. Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.

Vi erbjuder

  • En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.

  • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.

  • Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.

  • En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.

  • En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar.

Placering och villkor

Arbetets placering är vid vårt kontor i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet) eller vid vårt kommande kontor i Helsingborg. Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot. Vi erbjuder fast anställning och betalar marknadsmässig lön.

Frågor?

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kajsa Andersson via epost kajsa.andersson@roirekrytering.se. Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.

Välkommen med din ansökan

Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret till höger och klicka på Skicka ansökan.

Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021.

Dela detta jobb

logga
Projektutvecklare för storskaliga energilager

Roi Rekrytering Sverige AB